Fizetési módok

 

A Belodore webáruházban a következő fizetési módok engedélyezettek:

  • készpénz
  • banki utalás
  • hitelkártya vagy bankkártya

 

Engedélyezett fizetési módok és a fizetési folyamat ismertetése

 

Az online áruházunkban a termék kifizetése a következő módok egyikével történhet: bank- vagy hitelkártya - VISA, Maestro vagy MasterCard, amelyek támogatják az interneten történő fizetést. A kártyás fizetés a Novo Payment Kft. és a Reiffeisen Bank közös együttműködésével jöhetett létre. Biztonságos és hitelesített módon, a Novo Payment Payment Payment Gateway-en keresztül történik, a kártya adatainak egyszerű megadásával. A kártyaadatok megadása után, ha bank engedélyezi a tranzakciót, a megrendelés jóváhagyásra kerül, és belép a szállítás előkészítésének szakaszába. Az összeg az Ön kártyáján (számláján) kerül lefoglalásra, és nem áll más célra rendelkezésre. A tranzakció befejeződik, és az összeg csak azután kerül levonásra az Ön számlájáról, miután a termékeket előkészítették a szállításra és átadták a futárszolgálatnak. Amennyiben a fizetés nem fejeződik be, vagy az összeg nem kerül levonásra, a megrendelést követő 14 napig, az adott megrendelés törlésre és törlésre kerül. A 14 napos határidő lejárta után a számláján lefoglalt pénz felszabadul és újra rendelkezésre áll. Ezután megismételheti a rendelését vagy indíthat egy új megrendelést. Ellenőrizze kártyáját kibocsátó banknál, hogy a kártyája támogatja-e az interneten keresztüli vásárlást.

 

Átváltási nyilatkozat

 

Átváltási nyilatkozat - Minden kifizetés magyar forintban (Ft) történik. Külföldi bankok által kibocsátott kártyával történő fizetés esetén a tranzakció magyar forintban megadott összege a Magyar Nemzeti Bank árfolyama szerint kerül átszámításra a Bank teljesítési pénznemére (EUR). Kártyája megterhelésénél a már átszámított összeg a kártyák üzemeltetői által alkalmazott árfolyam szerint kerül átváltásra az Ön helyi pénznemére.

 

Alkalmazott adatvédelmi szabványok és folyamatok a kártyás fizetés során

 

A fizetési kártyaadatok bevitelekor a bizalmas információk nyilvános hálózaton keresztül, védett (titkosított) formában, SSL protokoll segítségével, az érzékeny adatok tokenizálásának legújabb módszereit alkalmazva és a PCI-DSS szabványoknak megfelelően kerülnek továbbításra. A fizetési kártyaadatok semmilyen ponton nem állnak a kereskedő rendelkezésére. 3D Secure védelem minden kiskereskedő és ügyfél számára - a Worldline Financial Services a legmagasabb globális adatvédelmi és adatbiztonsági szabványokat alkalmazza. Minden kereskedő, aki a Saferpay Gateway-t használja, automatikusan bekerül a 3D-Secure védelembe, amely garantálja az ügyfelek biztonságos vásárlásait. Az ügyfelek fizetési kártyaszámát nem tárolja a kereskedő rendszere, magát a belépést pedig SSL adattitkosítás védi. PCI DSS szabványok - A Saferpay Gateway megfelel a kártyaszervezetek összes követelményének, hogy növelje a kereskedők és a vásárlók biztonságát. A rendszer 2005-től napjainkig megszakítás nélkül rendelkezik PCI-DSS Level 1 tanúsítvánnyal, ami a legmagasabb szintű szabvány az iparágban. A PCI adatbiztonsági szabvány (PCI-DSS) az a norma, amely meghatározza a szükséges biztonsági intézkedéseket az érzékeny kártyaadatok feldolgozása, megőrzése és továbbítása során. A PCI-szabványok az érzékeny kártyahasználati adatokat a fizetési folyamat során végig védik: az adatoknak a kiskereskedő értékesítési pontján történő bevitelétől kezdve, a kereskedők és az érintett bankok és kártyaszervezetek közötti kommunikáció során, valamint az adatok későbbi tárolásakor.

 

 

Készpénzes fizetési mód (Utánvét)

 

A megrendelés visszaigazolását követően az árut futárszolgálat küldi el Önnek, és Ön a futárnak a kézbesítéskor fizet. A Belodore 25000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosít Önnek Magyarország területén. Ha a rendelés értéke nem éri el a 25000 Ft-ot, a kiszállítás ára 2000 Ft.

 

Banki átutalás

 

Banki átutalással történő fizetés esetén saját bankjának internetes vagy telefonos alkalmazásán keresztül tudja kifizetni a megrendelését. Az átutalási megbízáson feltüntetendő részletes információkat e-mailben kapja meg azonnal, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta a megrendelést. A fizetés rögzítése után az árut a megadott szállítási címre küldjük.

 

Bankkártyás fizetés

 

Bankkártyával történő fizetés során, a megrendelését olyan hitel- vagy bankkártyával fizetheti ki, amely támogatja az interneten keresztüli fizetést. Ellenőrizze a kártyáját kibocsátó banknál, hogy az Ön kártyája támogatja-e az internetes fizetést. A fizetés rögzítése után az árut a kiválasztott szállítási címre küldjük.

 

 

Visszatérítések

 

A megrendelt termékek visszaküldése  esetén, ha a megrendelést bankkártyával fizette ki a vásárló, a Belodore a visszatérítés kizárólag Visa, EC/MC és Maestro fizetési módokon keresztül köteles a visszatérítést teljesíteni. A kiválasztott bank az eladó kérésére a visszatérítést a vásárló bankkártyaszámlájára teljesíti.

 

Az Ön Belodore üzlete