Creed

Perfume of the past, fragrance of the future.

A Creed márkáról

A Creed parfümházat 1760-ban alapította James Henry Creed Londonban, és azóta generációkon keresztül öröklődik. Közel száz év elteltével a Creed ház Párizsba költözött, ahol a mai napig található a székhelye. A Creed a kezdetektől napjainkig megőrizte a családi hagyományt és a családi vállalkozást.

A Creed arról ismert, hogy luxusparfümöket készít királyok és az arisztokrácia tagjai számára. Saját esszenciáját és a hagyományos alkotási technikákat használva a Creed hosszú évek óta kiváló minőségű és egyedi illatokat készít.

A Creed a kiváló minőségű természetes alapanyagokat részesíti előnyben a szintetikus alternatívákkal szemben. A Creed ház a felismerhető női és férfi parfümillatok mellett illatos tusfürdőket, szappanokat, borotválkozás utáni krémeket és balzsamokat is gyárt.

Creed - Parfüm a múltból, illat a jövő számára

A művészet és a tökéletesség által inspirált Creed parfümház páratlan illat örökséget hozott létre, amelyet minden parfüm-rajongó nagyra értékel. Az évszázadok során a Creed több mint kétszáz különböző illatú parfümöt készített, amelyek a Creed család több generációján keresztül orrról orrra szálló egyedi és kreatív szellemről tanúskodnak.

A varázslatos Creed parfümök alkotói a világot járják, hogy megtalálják a parfümökhöz szükséges legkiválóbb alapanyagokat. A világ különböző részeiről gyűjtik a legjobbakat, így nem meglepő, hogy a Creed női és férfi parfümjeitől, mint a Creed ház összes többi termékétől, egy pillanat alatt eláll a lélegzete.

A Creed márka a parfümkészítés művészetét szimbolizálja. Az ellenállhatatlan illatok tengerében találja meg azt, amelyik a legjobban illik a hangulatához, és ragyogjon a fényűző Creed parfümökkel és más termékekkel bármikor és bárhol.


Ajánlások

,,Elég csak annyit mondani, hogy Creed Aventus. Bő tíz éve ez a kedvenc parfümöm. Ajándékba kaptam egy barátomtól és azóta nem is váltottam le.''Bence Tóth
,,A Silver Mountain Water a kedvenc parfümöm, de a férjem kedvenc parfümje is. Elképesztő, hogy a Creed uniszex parfümök mennyire másképp reagálnak a férfiak és a nők bőrén.''Viktória Fábián
,,Antik illatok a modern korban. Visszarepít a régi időkbe, ahol az előkelő urak illataikkal meghódították a hölgyeket - ahogy én is elnyertem a feleségem szívét''.Szabolcs Lengyel

Hírességek Csarnoka

Creed Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 29

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 29

Oldal
oldalanként