Creed Silver Mountain Water - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Silver Mountain Water - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Millesime Imperial - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Millesime Imperial - Eau de Parfum Férfi Illat

Creed Green Irish Tweed - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 74100.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CR33888
A klasszikus sosem megy ki a divatból. A Creed Green Irish Tweed Eau de Parfum férfi parfüm egyike ezeknek a klasszikusoknak. Elegánsan ötvözi az erdei frissességet és a letisztult férfiasságot. Az ikonikus úriember által inspirált Green Irish Tweed Eau de Parfum egyszerre friss és fás. A Smaragd-sziget üde zöld vidékét, a frissen vágott füvet és a friss tengeri szellőt idéző klasszikus férfi illat a citromot, az indiai verbénát és az élénkítő borsmentát ötvözi az ibolyalevelek zöld jegyeivel. A hosszan tartó firenzei írisz, szantálfa és ámbra teszi teljessé ezt a frissítő és időtlen illatot. A Green Irish Tweed a márka legismertebb és legkelendőbb Eau de Parfumja. Mint minden más Creed illat, ez az illat is egyedi infúziós technikával készül. Minden egyes összetevőt kézzel mérnek, kevernek és áztatnak, ragaszkodva a hagyományokhoz.
További Információ
MárkaCreed
NemFérfi
AlapjegyCédrus fa, Írisz, Szantálfa
SzívjegyIbolya
FejjegyIndiai vasfű, Citrom
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Creed céget 1760-ban James Henry Creed alapította, és azóta is a család irányítja. A Creed története valóban egyedülálló. A márka több mint 250 éve készít különleges illatokat királyi családok és más, kifinomult ízlésű vásárlók számára. Az évek során a parfümház számos neves személyiségnek tervezett illatokat, köztük Viktória királynőnek, Ferenc József császárnak, Winston Churchillnek és John F. Kennedy elnöknek. Manapság a Creed leginkább klasszikus férfias illatairól ismert, amelyeket olyan hírességek kedvelnek, mint Robert De Niro vagy Sylvester Stallone. A Creed páratlan illatok örökségét hozta létre, amelyeket a parfümök szakértői és a minőség, a stílus csodálói is nagyra tartanak. Az évszázadok során a Creed család több mint 200 parfümöt alkotott, amelyek mindegyike egyedülálló kreatív szellemről tanúskodik, amely a tehetséggel együtt hét generáción keresztül apáról fiúra szállt.
Creed Green Irish Tweed 100ml EDP Ferfi parfüm Gyártó: Fontaine Limited Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.