Bond No.9

Making Scents of New York.

A Bond No.9 márkáról

A Bond No.9 parfümházat a világ fővárosa - New York - ihlette. A Bond No.9-et Laurice Rahme alapította 2003-ban. Sokéves tapasztalatával és különböző parfümházakkal való együttműködésével Laurice a 9/11-es tragédia után indította el saját parfümházát, amelyet New Yorknak és annak illatainak szentelt.

A Bond No. 9 név az utcáról származik, ahol a márka fő üzlete található - a Bond Street 9. szám alatt, a Noho luxusnegyedben. A Bond No. 9 parfümház számos parfümöt kínál férfiak és nők számára, akik szeretnék érezni a Big Apple csábító illatait.

Bond No.9 - New York ellenállhatatlan illatai

Az illatos jegyek kombinációjának köszönhetően a Bond No.9 parfümök lehetőséget adnak mindenkinek, hogy érezze a világ leglátogatottabb városának illatait. A kínai negyed, Little Italy, New Haarlem, West Broadway, West Side és Wall Street csak néhány New York-i városrész, amelyek illatát a Bond No.9 parfüm szenzációkat tartalmazó kis üvegcséjébe csomagolták.

A Bond No.9-et alapító nő szerint a legnehezebb feladat a kínai negyed illatának megalkotása volt, mert amellett, hogy nagyon színes, ennek a New York-i negyednek az illatai a hagyományaik illatát rejtik magukban, modern és kortárs illatjegyekkel kombinálva.

A Bond No.9 illatoknak egyetlen küldetése van - visszahozni a művészetet a parfümériába, és tisztelegni a sokszínű város előtt, megadva New York minden egyes negyedének a saját illatbélyegét. Érezze az igazi New Yorkot a Bond No.9 parfümház bármelyik luxus parfümjének egyetlen cseppjével.


Ajánlások

,,Nagy rajongója vagyok New Yorknak és Amerikának, és annak ellenére, hogy izgatott vagyok, hogy New York minden városrészének saját parfümje van, az illatos jegyek, amelyekkel ezek a parfümök rendelkeznek, a világon mindenhol ritkák.‘’Szabó Anita
,,A kedvenc parfümöm a Bond no.9-től a Gold Coast. Imádom benne a görögdinnye jegyeit, és minden alkalommal azt kívánom, bárcsak visszamehetnék New Yorkba."Szlávik Ágnes
,,Elég észrevenni a tökéletes, extravagáns üvegeket, és máris világos lesz számodra, hogy ezek csodálatos illatjegyek, amelyeket én személy szerint használok és imádok.‘’Németh Jázmin

Hírességek Csarnoka

Bond No.9 Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 27

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 27

Oldal
oldalanként