Bond No.9 New York Forever - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 New York Forever - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 NoMad - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 NoMad - Eau de Parfum Női Illat

Bond No.9 New York Flowers - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 128700.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
BO72421
A Bond No. 9 a New York Flowers parfümmel tiszteleg a Nagy Alma - az otthona - előtt. A betondzsungel rendezett tömbjei között zöld területek rejtőznek; a Central Parktól a Little Islandig a város a tavasz közeledtével virágzik. Ez a parfüm ezeket a zöld és frissen virágzott területeket idézi virágos illatával.
További Információ
MárkaBond No.9
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Virágos írisz
FejjegyKlementin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Egy olyan iparágban, amelyben már régóta a férfiak uralkodnak, a Bond No. 9 az első New York-i parfümház, amit egy nő vezet. Laurice Rahmé alapító, aki a Bond No. 9 minden aspektusát felügyeli, a kezdetektől fogva részt vett a parfümök koncepciójának kidolgozásában és néhány Bond No. 9 butik belső kialakításában is. Miss Rahmé kitartó munkájával az igazi luxuscikkek közé emelte a márkát. A Bond No. 9 illatok az első olyan illatok, melyek a szeretett szülővárosuk, New York előtt tisztelegnek. A márka, a bájosan sokrétű város minden szomszédságának saját illatot alkot. Aki egyszer kipróbálja őket, az örökre szerelembe esik New Yorkkal.
Bond No.9 New York Flowers 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: LAURICE & COMPANY Származási hely: USA Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.