Kézkrémek

Kézkrémek
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként

A kéz bőrének szárító hatása egész évben jelentkezik, ezért fontos, hogy megfelelő módon védjük a kezünket. Miért ne próbálná ki az illatos kézkrémeket?

A kínálatunkban található kézkrémek különleges, dizájnos kiszerelésben kaphatók, amelyek tökéletesen illeszkednek a tenyerébe. A hiánypótló parfümök rajongói örömmel fogják hallani, hogy kedvenc parfümjeik illatjegyeivel dúsított kézkrémet vásárolhatnak. Azok számára, akik merész illatokra vágynak, és szeretnének másképp illatozni, vagy szeretik a frissítő illatokat, olyan kézkrémekből állítottunk össze válogatást, amelyek megváltoztatják a mindennapi ápolást. A tökéletes ápolás jól hangzik, de miért ne lehetne a kezednek is ellenállhatatlan illata?

A varázslatos illatú, száraz kezeknek gyorsan visszaadja a nedvességet a formula, amely egész nap hidratálttá teszi kezeit. A gyakori mosás és a különböző időjárási körülményeknek való kitettség többé nem befolyásolja a bőrgátat, ennek köszönhetően mindig egészségesek és erősek lesznek. A testápolás minőségi termékekkel simává, rugalmassá teszi, és megakadályozza a korai öregedést.