Ajmal

AJMAL

Az Ajmal márkáról

A márka alapítója, Ajmal Ali azt mondta: "Az időutazáshoz csak egy parfümre van szükség, ez az összeköttetés az emlékek és a illatok között." A víziónak és a fáradhatatlan elkötelezettségnek köszönhetően az Ajmal parfümök a szerény kereskedőházat többmillió dolláros vállalati egységgé alakították át.

A családi vállalkozást a szenvedélyen alapszik, amellyel vezetik azt, így nem meglepő, hogy az Ajmal márka éveken át fennmaradt. A 1950-es évektől, amikor Ajmal Indiában elkezdte útját egészen mostanáig ez a gazdag örökséggel rendelkező márka sok nő és férfi szívét meghódította elegáns és kifinomult parfümjeivel.

Az Ajmal márka az indiai Asamból származó Ajman Ali, a luxuscég alapítójáról lett elnevezve. Szakmája szerint farmer volt, és csak az 1950-es években kezdett parfümöket keverni, és ezzel idejének egyik legsikeresebb illatolaj-forgalmazója lett. Az Ajmal útja Asamból, Indiából indult, ami jól ismert az agarfa forrásaként, ami az egyik legfontosabb az orientális illatvilág összetevőit illetően. Az Ajmal termékek létrehozásának fókusza az orientális kompozíciókon van, természetes és szintetikus összetevőkből egyaránt. A francia parfümőrökkel való együttműködés révén érezhető a nyugati és keleti összetevők szintézise, egyértelmű hangsúllyal az orientális jegyeken, amelyek könnyen felismerhetővé teszi őket. Az Ajmal márka sikere hihetetlen sebességgel nőtt egyedisége és elkötelezettsége miatt. Ma az Ajmal családi vállalkozásának központja Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben található, ugyanakkor az Ajmal ház luxus termékei különböző piacokat hódítanak meg világszerte.

Ajmal - Egy úttörő az arab világ parfümeinek online értékesítésében

A kelet csábító illatainak terjeszkedésével együtt a Ajmal márka üzleteket nyitott meg a világ minden szegletén, az alapításától napjainkig. Az is bizonyítja Ajman Ali valódi üzletemberi képességeit, hogy ő az első parfümgyártó az arab világban, aki online értékesítette a márka termékeit. Érdekesség, hogy 2001-ben a márka 50. évfordulóját két nagy eseménnyel ünnepelték meg. Az 50 évet az Ajmal by Ajmal luxusparfüm megjelentetésével ünnepelték, melynek kifinomult illatjegyeit a legelegánsabb Murano-i üvegbe csomagolták. Ugyanebben az évben a cég bekerült a Guinness-rekordok könyvébe, mivel megtervezte a világ legnagyobb füstölőjét. Az Ajmal nagy választékban kínál uniszex parfümöket, hölgyeknek és uraknak egyaránt kedveskedve. Válasszon illatjegyet az Ajmal márka kínálatából, és gazdagítsa életét annak csábító illataival.


Ajánlások

,,Minden hordás alkalmával úgy érzem, mintha valahová utaztam volna, a Viola a kedvenc parfümöm.‘’Krisztian Nik
,,Az arab kultúra rajongója vagyok, és a parfümjeik valóban az ókori, misztikus Távol-Keletet idézik meg.‘’Dávid Borza
,,Mivel szeretem a keleti illatokat, már évek óta az Ajmal az első választásom, kérdés nélkül.‘’Ina Gombos

Ajmal Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 9

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 9

Oldal
oldalanként