Selahatin

Selahatin is introducing the future of oral luxury.

Az Selahatin márkáról

A Selahatin bemutatja a luxus szájápolás jövőjét. Fehérítő fogkrémek, szájvizek és szájspray-k sorozatával a márka célja, hogy emelje a mindennapi rituálék élményét.

A márka egy válságból született. Az alapító Kristoffer Vural 30 éves kora előtt agyvérzést kapott, ami miatt lebénult és egy évig kórházban feküdt. A stroke hatására érzékei érzékenyebbé váltak az illatokra és az ízekre. Rávilágított a mindennapi rituálék fontosságára is.

"Másképp kezdtem látni a dolgokat. Rájöttem, hogy az élet apró dolgai nagy hatással vannak a jólétemre. Ha rossz napom volt, a fogmosás rontott rajta. Kétségbeesetten kerestem olyan termékeket, amelyekhez érzelmileg is kötődni tudtam - olyanokat, amelyek egyfajta menekülést biztosítanak" - mondja Kristoffer Vural alapító.

A márkát jelölték a Wallpaper Design Awardson, a GQ "a világ egyik legjobb ápoló márkájának" nevezte, a Monocle magazin "a világ legkifinomultabb fogkrémmárkájának" nevezte, és az ikonikus tervező, Rick Owens is használja. Kristoffer Vural alapítót a Monocle magazin a világ egyik leginnovatívabb vállalkozójának nevezte.

A márka több mint 20 országban kapható a legszínvonalasabb márkakereskedőknél (többek között a Selfridges, Ludwig Beck, Ssense, Luisa Via Roma, Andreas Murkudis, Holt Renfrew, Saks, Storm és Nitty Gritty).


Ajánlások

A fogmosás rituáléja olyasmi, ami a legkorábbi gyermekkori emlékeket ébreszti bennem. Nagymamám fogorvos volt, és már kiskoromtól kezdve megtanított a helyes szájápolás fontosságára. Ma már elmondhatom, hogy tudom, hogy a Selahatin ennek a megtestesítője. A Blue Forever a kedvenc fogkrémem, amelynek frissessége, mint egy óceáni hullám, feldobja és felfrissíti számomra minden napom kezdetét. Ez valóban egy luxus egy tubuzsban, amire mindenkinek szüksége van!Osvárt Vilma
Hiszem, hogy a ragyogó mosoly a kulturált megjelenés és az elegancia velejárója. Éveken át küzdöttem, hogy megszabaduljak a makacs lepedéktől. Ez vezetett el a Selahatin Sassafrashoz, ami teljesen megváltoztatta a szájápolásról alkotott véleményemet. Ezen kívül a mosolyomat is megváltoztatta. Most ragyogóbb, mint valaha, és magabiztosan, fülig érő mosollyal lépek be bárhová.Hargitay Kata
Szeretek szájvizet használni, évek óta elengedhetetlen része a reggeli rutinomnak. Egy idő után azonban a boltban kaphatóak mindegyikét meguntam, és valami újat akartam kipróbálni. Amikor kipróbáltam a Selahatin Of Course I Still Luv You-t, tudtam, hogy ez lesz a kedvenc szájvizem, amit soha nem fogok megunni. A citrusos verbéna és a bergamott frissítő íze, valamint a szokatlan kardamom miatt alig várom, hogy reggel felkeljek és elkezdjem a napomat!Lugosi László

Selahatin Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 20

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 20

Oldal
oldalanként