Miller Harris

Breathing colour into the perfumers art

Az Miller Harris márkáról

A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti.

A márkát Lyn Harris, az úttörő parfümkészítő alapította. Lyn a világhírű franciaországi Robertet illatszerházzal dolgozott karrierje elején, és egyike volt az első női parfümkészítő mestereknek. Parfümjeinek esztétikáját történetek, emlékek és a legfinomabb természetes alapanyagok ihlették.

Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.

A kreatív folyamat számunkra a történetmesélésről és az általunk választott történetekről szól. Meséink a hétköznapi helyekről származnak, de mélyen a Miller Harris vásárló szívébe hatolnak.

Arra törekszünk, hogy a mesterségünk hitelességét és integritását adjuk. A Miller Harris elkötelezett a kreatív határok feszegetése mellett, színt és életet lehelve a klasszikus parfümkészítő művészetbe.

Történeteink néha az igazságot keresik, néha pedig az öröm és a különcség történeteit meséljük el. Minden történetünk a szépséget keresi.

A mai Londonban gyökerezünk, és szeretjük a vállalkozás, a kultúra, a migráció és az innováció történetét. Ez az a város, amelyben a parfümök iránti szenvedélyünk mozgat minket.

A "Forage" sorozatunkban városi gyűjtögetőkkel dolgoztunk együtt, hogy felfedezzük azokat az illatokat, ízeket és titkos kincseket, amelyeket London zöldterületei nyújtanak. Parfümkészítőink ezt a varázslatot értelmezték a LOST, a WANDER és a DANCE megalkotásához.

Az Egyesült Királyságban található üzleteink London Covent Garden negyedében találhatóak. A természetes szépségéről és színpompás virágairól ismert városrészben osztjuk meg a világgal londoni parfümjeinket.


Ajánlások

,,Lyn Harris és Mathieu Nardin ismét megmutatta kreativitását a Tea Tonique parfümmel. A mediterrán nyarat idézi, enyhén fűszeres, mint egy csipetnyi frissítő citrusos jeges tea.‘’Kelemen Márton
,,A Peau Santalban először egy enyhe szantálfa illatot érzek, majd valami friss és éles illatot. Szeretem, hogy uniszex, és ahogy telik az idő, az illat átalakul.‘’Maróth Petra
,,A Scherzo meglehetősen friss és légies illat, bár tartalmaz oud jegyeket. Ez egy édes illat, és az oud több mélységet ad neki, és érzékibbé teszi, mint a legtöbb más parfümöt, amit próbáltam. Ez az egyik kedvencem!‘’'Gergely Julianna

Miller Harris Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 19

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 19

Oldal
oldalanként