Miller Harris Lost In The City - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Lost In The City - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Reverie de Bergamote - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Reverie de Bergamote - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Leather Rouge - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH61562
A Leather Rouge egy provokatív és hívogató parfüm, amely a tűz parazsát és a bőr tapintható gazdagságát idézi. A sós füst és az intenzív, aranyszínű sáfrány drámai füsttel és gyümölcsös vörös málnával pezseg. Az érzéki, gazdag bőrjegyeket fás pacsuli és az orris plüssös, bársonyos gazdagsága mérsékli. A folyékony borostyán és a vörös rózsa fúziója teszi teljessé ezt az intenzív és drámai illatot, tűzforró nyomot hagyva maga után.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Leather Rouge 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.