Miller Harris Leather Rouge - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Leather Rouge - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Oud Eclat - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Oud Eclat - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Reverie de Bergamote - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 62400.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH61556
Világos, nyugodt reggelek, a levegőben lüktető zenei élet. Káprázatos bergamott aromás rozmaringgal és vetiverrel sodródik az álmodozásba. Ezt az uniszex citrusos aromás fás illatot Emilie Bouge parfümőr alkotta meg a Calabria régióból származó bergamott és a természetes mandarin magas természetes koncentrációjának felhasználásával, hogy egy ragyogó, energikus nyitást hozzon, amely könnyedén összeolvad a természetes aromás gyógynövények és fák keverékével egy egyedülálló és jegyzett utazás egy felejthetetlen illatban. A parfümkészítő a földes és elegáns vetiver használatával teszi még izgalmasabbá az illatot, amely mindent kiegyensúlyoz a boldog reggeli álmodozás emlékében, fény és árnyék, zene és szavak által körülvéve.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Reverie de Bergamote 100 edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.