MUSICOLOGY

The scent of music

A Musicology márkáról

A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből...

Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.

Valójában a művészetek folyamatosan használják az érzékeinket és az emlékeinket, hogy közvetítsenek, felidézzenek és felkavarjanak... e két fő érzékszervünk a hallás és a szaglás. És mindkettő virágzik a zenében és a parfümökben.

Minden parfümnek és minden zenének megvannak a maga hangjegyei, harmóniái, akkordjai, dallamai... és még a nyelvi hasonlóságoknál is több a másik kulcsfontosságú elem, ami összeköti őket: a levegő!

Ha minden művészet rezonál is egymásra, csak a zenének és az illatnak van közös, megfoghatatlan és elillanó hordozója, amely elszállítja és a szívbe viszi őket. A hangok és a molekulák a térben utaznak, ugyanolyan ragyogással jönnek és mennek, és talán éppen ez az efemer állapot az, ami kiemeli a valódi kapcsolatot a parfüm és a zene között.

Az illatszeriparban közel 30 éves tapasztalattal rendelkező Fabien Boukobza, aki több nagy parfümházzal is együttműködött, az alkotás kezdeményezőjeként.

A parfümök és a zene szerelmese, a Musicology révén úgy döntött, hogy kifejezi emlékeit, zenei és szaglásbeli érzelmeit.

Nathalie Lorson, a nemzetközileg elismert parfümkészítő mester hangszerelésével ez a kollekció parfümökké írja át az élet ezen pillanatait, hogy megossza azokat Önnel.


Ajánlások

"A Sun Goddess egy rendkívül légies illat, ideális a jázmin és a vanília szerelmeseinek, de azoknak is, akik nem rajonganak a gourmand illatokért, mert egyszerre mámorító és diszkrét."Joób Andrea
"Az I Belong to You egy teljesen más tuberózsa, a rózsaszín borsnak és a pacsulinak köszönhetően. Könnyed, friss, erős és egyedi kompozíció."Orosz Anita
"A Fly Me To The Oud egy nagyszerű illat, amit semmihez nem tudok hasonlítani, amit eddig éreztem. Van benne valami klasszikus és elegáns. Felkerül a kívánságlistámra."Fazekas Anna

Musicology Vásárlása