Musicology `Cause I`m Happy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology `Cause I`m Happy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Sun Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Sun Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology White is Wight - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MU67968
Makulátlan és káprázatos dallam! A pamut tisztasága visszhangozza a jázmin szűzies fehérségét, a pézsma és a mandulatej tejes édességét. A pamut harmóniát a maga mámorító puhaságával a lótuszvirág vizes tónusai frissítik fel. Egy ragyogó, légies jázminszirom kíséri. Ezután a nyomvonal beburkolózóvá válik. A kompozíció gyengéden fejlődik, a mandulatej és a fehér fák jegyeivel egy megnyugtató és addiktív dallamba burkolva.
További Információ
MárkaMUSICOLOGY
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből... Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.
MUSICOLOGY White is Wight 95ml EDP Unisex parfüm Gyártó: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.