Musicology White is Wight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology White is Wight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology `Cause I`m Happy - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MU67969
Egy dallam, amely megörvendezteti a szívet. A titka? A citrusfélék vibráló és ragyogó ritmusa, amelyet a fa, a pézsma és az ámbra egyedülálló szimfóniája nagyít fel. A bergamott és a grapefruit pezsgő duója a ciprus-aromás -fás illatával keveredik egy rendkívül frissítő örvényben. A refrén szíve a narancsvirágnak, a pézsmának és a gyengéden púderezett ámbrának köszönhetően gyengéd. Végül a színpadra lép a cédrusfa és a vetiver erőteljes kombinációja, amely az ámbra melegségével keveredik, hogy tartósan lenyűgözze ennek az éles nyomvonalnak a lábnyomát.
További Információ
MárkaMUSICOLOGY
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből... Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.
MUSICOLOGY `Cause I`m Happy 95ml Unisex parfüm Gyártó: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.