Montale

The French Ambassador of Oud.

A Montale Parfums márkáról

A Montale Parfums márkáról

A Parfums Montale parfümház Párizsban, a parfümipar szívében alakult. A Parfumes Montale márka alapítója gazdag tapasztalatait a királyi család és az arisztokrácia tagjai számára készült luxus parfümökben kamatoztatta. Miután visszatért Párizsba, a francia fővárosban mutatta be egyedülálló keleti kreációit. Első kollekcióját Parfumes Montale néven 2003-ban dobta piacra.

A keleti világ szépségei és rejtett titkai által inspirálva Pierre Montale olyan értékes összetevőkkel kísérletezett, mint a rózsa, a tömjén, a cédrus, az ámbra és más értékes fafajták, valamint az arab parfümkészítők által használt édes fűszerek. A férfi, női és uniszex parfümök kiváló minőségű természetes alapanyagokból készülnek, és magas koncentrációjuknak köszönhetően az illatok, intenzívek és tartósak maradnak. A misztikus Szaúd-Arábia és a keleti illatok iránti szeretet a Montale kollekció minden üvegében jelen van.

Oud - Az istenek fája

A legnépszerűbb illatok sorában felemelkedik az oud szelleme, a hagyományok őrzője a Kelet kapujában. Az agárfa híres sötét és aromás gyantájáról, ezért is nevezik az istenek fájának. A fa illatvarázsától megbabonázva Pierre Montale lett az oud első exportőre, hogy megmutassa a nyugatnak a keleti hagyományok eme őrzőjét. A márka büszkén mutatta be első parfümjét, amelyet ennek a királyi összetevőnek szentelt.


Ajánlások

,,Kifinomultság, elegancia és minőség - ezért választom mindig a Montale parfümöket.''Jakab Péter
,,A Montale egyike azoknak az illatoknak, amelyek felismerhetővé tesznek, bárhol is vagy, és tükrözik az energiádat. Eléri, hogy az emberek emlékezzenek rád. Azóta használom őket, amióta megjelentek.''Fehér Piroska
,,Az oud miatt a Montale a kedvenc parfümházam, az egész családom ezeket használja.''Lénárt György

Hírességek Csarnoka

Montale Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 36

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 36

Oldal
oldalanként