Giardino Benessere

Designed as the wellness therapy for the spirit.

A Giardino Benessere márkáról

A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek.

Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak.

Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép

A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvédelmi gazdaság fejlesztésekhez.

A Gray Giardino Benessere termékek környezetbarát módon és az ott élő emberek iránti tisztelet figyelembevételével készülnek. A társadalmi felelősségvállalás etikájától és attól a meggyőződéstől vezérelve, hogy egy másik, egészségesebb helyet építhetünk, Paolo és Tiziana, a Giardino Benessere márka alapítói mindent megtesznek azért, hogy valami teljesen újat hozzanak létre, ami a természethez igazodik.

Teremtsen egészséges, aromatikus aurát maga körül, és érezze magát nagyszerűen és egészségesen a bőrében az ellenállhatatlan Giardino Benessere illatokkal.


Ajánlások

,,Rendkívül tisztelem a Terenzi család történetét és munkásságát. Biztosítják számomra, hogy kedvenc parfümjeimet úgy élvezhetem, hogy közben gondolok a környezetre, mert a legjobb minőségű, természetes alapanyagokat használják minden termékünkben.''Farkas Alexandra
,,Amikor felfújod az illataikat, olyan érzésed van, mintha egy vibráló aurát hordoznál magad körül, amiről mindenki felismer.''Tamási Mariann
,,Szinte az összes terméket kipróbáltam a márkának, a tusfürdőket, a parfümöket, sőt még azotthoni illatosítókat . Ezt minőségi megszállottságnak nevezem.''Papp Ivett

Giardino Benessere Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 12

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 12

Oldal
oldalanként