Giardino Benessere Teia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Teia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Arge Extrait - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GB67105
A görög mitológiában Arges Uranosz és Gaia fia volt. Valóban, a történet elmondja nekünk, hogy az ég istene és a föld istennője eggyé váltak egy kozmikus szerelem ölelésében, amely képes volt összeolvasztani a két elemet, a levegőt és a földet, életet adva ezzel Argesnek. Ez a teremtéstörténet a mítosz ábrázolásában az ég és a föld kozmikus egységét jelenti, ahol a természet gazdag szépségei, amelyek az Édenkertben találhatók a földön, kristálytiszta égboltba vannak burkolva, egy olyan lila-kék színű égbe, amelyet a világ még soha nem látott. A föld ereje, amelyet az ég frissessége ölel körbe, ebben a isteni és csábító teremtésben eggyé válik. Arges magában foglalja a föld és az ég erejét, a Terenzi Család történelmének mély gyökereivel egybekötve, amely kristályos eleganciával ruházza fel a teremtést és a viselőt - a legtisztább és leglilább égbolt ragyogó tükröződésével, éppen úgy, mint a palack, amelybe zárták ezt az értékes illat kivonatot.
További Információ
MárkaGiardino Benessere
NemUnisex
AlapjegyÁmbra, Cédrus, Bőr, Pézsma, Pacsuli, Madagaszkári vanilia, Szantálfa
SzívjegyBolgár rózsa, Liliomfa, Heliotrope, Gyöngyvirág
FejjegyMaracuja, Őszibarack, Málna
Illatfás, édes
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek. Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak. Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvéde
GIARDINO BENESSERE Arge Extrait 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: Giardino Benessere Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.