WILGERMAIN

Excellence, Craftsmanship and Timelessness

Az Wilgermain márkáról

Inspiráció

A Wilgermain egy luxus illatszerház, amelyet Francisco Gratacos parfümszakértő alapított. A Wilgermain a legigényesebb illatrajongóknak gondosan összeállított, kivételes illatokból álló kollekciót kínál, amely az illat témák széles skáláját hivatott felfedezni.

A New York-i Williamsburg modernitásából és avantgárd légköréből, valamint a párizsi klasszikus kifinomultságából és életérzésből inspirálódva a Wilgermain biztosítja, hogy az eredetiség és a viselhetőség harmonikusan egyensúlyban legyen.

Álma megvalósításához Francisco egy nagyszerű barátja, a világhírű parfümkészítő mester, Rodrigo Flores-Roux segítségét kérte. A közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Rodrigo többszörösen díjazott parfümkészítő, akinek nemzetközileg elismert, bestsellerré vált kreációi összetéveszthetetlen személyiségükről ismertek.

A Wilgermain illatainak minden egyes részletét átgondoltan tervezték meg, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban kizárólag kézműves mesterek állítanak elő környezetbarát összetevők felhasználásával.

Fogalomtár

Friss, eredeti és egyedi
Élményszerű történetmesélés
Nemek nélküli, gazdag és kortárs illatkínálat
Kizárólag a kategória legjobb, legnehezebben beszerezhető és exkluzív aromájú alapanyagai
Abszolút, szemérmetlen luxus

Dizájn

A Wilgermain sajátos és személyes ízléssel fejezi ki magát a dizájn, a precizitás és a végső részletek iránt, és mint ilyen, a csomagolást is az illatok keverését is meghatározó alapelvekkel összhangban tervezték, így mindezek a párbeszédek koherens, világos és fényűző módon, egy közös nyelven zajlanak, amelyek egyedi illatélményt nyújtanak.

Ahogyan a Wilgermain összes illata a legfinomabb aromákból készül, egy olasz csúcsminőségű, gondosan csiszolt és kézzel megmunkált üvegpalack öleli őket körül, és az üveg tisztaságának és súlyának köszönhetően rendkívüli módon ragyognak és visszatükrözik a fényt.

Mindezt egy kifinomult Zamak-5 kupak koronázza meg, amelyet egyenként kézzel készítettek és csiszoltak, és amelynek formája a Brooklyn hidat és az Eiffel-tornyot is összetartó csavarokra és csavarokra emlékeztetnek.

Modernitás, magas színvonalú formatervezés, absztrakció és történelmi utalások, mindez egyetlen, Luis Blanc, az egyik legelismertebb spanyol márka- és terméktervező által készített dizájnban.

Ismerje meg az alapítót

FRANCISCO GRATACÓS

A Wilgermain a művészet, a dizájn és a parfümkészítés iránt szenvedélyesen elkötelezett Francisco Gratacós agyszüleménye.

Pszichológiai tanulmányai óta Francisco mindig is tisztában volt a szaglással kapcsolatos emlékezet fontosságával, nemcsak az emberi evolúció szempontjából, hanem különösen az érzelmek asszociációjában és emlékezetében betöltött szerepe miatt, ezért mindig is különös érzékenységgel viseltetett a parfümök és azok emlékeket idéző képessége iránt.

Háttérképzettségétől függetlenül Francisco az üzleti menedzsmentre szakosodott, amikor 2007-ben megismerkedett az egyik legnagyobb spanyol parfümkészítővel, akivel néhány évvel később elkezdett együtt dolgozni luxusparfüm márkájának létrehozásában. Ez egy izgalmas utazás kezdete volt; az üzleti életen túl Francisco megtalálta a módját, hogy egyesítse három szenvedélyét, így úgy döntött, hogy teljes mértékben beleveti magát az illatok világába.

Ismerje meg a parfümkészítőt

RODRIGO FLORES-ROUX

Életrajz

Rodrigo Flores-Roux 50 éve született Mexikóban, és már gyermekkora óta vonzódik a parfümökhöz. Biológiai tanulmányai befejezése után beiratkozott az ISIPCA, a versailles-i parfümkészítő iskolába, ahol Jean-Claude Ellena mellett töltötte szakmai gyakorlatát.

Rodrigo több mint 30 év szakmai illatkeveréssel a háta mögött többszörösen díjazott parfümkészítő, és készségét többek között több FiFi-díjjal is elismerték. Munkái emellett bekerültek a Fragrance Foundation Hall of Fame fontos best-of listáira is.

Jelenleg Rodrigo a Givaudan illatkreációért felelős alelnöke, Manhattanben él, szeret múzeumba járni és ott finomakat enni, alkalmanként szivarozni, és mint mindig, most is hírfüggő, aki a legújabb trendekkel, hírekkel és eseményekkel van folyamatosan tisztában van.


Ajánlások

Amikor érzéki, de mégis erős és magabiztos érzésre vágyom, a WIlgermain So Suede illatát használom. Nagyon szeretem a férfias illatokat, és ez tökéletes mind férfiaknak, mind nőknek. Virágos és gyümölcsös jegyeket tartalmaz, de a férfias parfümökre jellemző bőrjegyeket is.Eszterházy Cecília
Szeretem az erős illatokat egy csipetnyi vaníliával, így az én választásom mindig a Passion Victim, amely erős, de nem túl nehéz vagy édes. A vanília virágokkal és citrusokkal párosul, így ez a parfüm tökéletesen kiegyensúlyozott. Amikor viselem, akkor igazán egy modern nőnek magam.Huber Krisztina
Nem mondanám, hogy nagyon szerény vagyok, és az én világomban a MORE tényleg MORE. Ez a kedvenc parfümöm, mert erős, úgy érzem magam tőle, mintha én lennék a legerősebb a világon, mégis mindig felébreszti az érzéki és nőies oldalamat.Teleki Tekla

Hírességek Csarnoka

Wilgermain Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 10

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 10

Oldal
oldalanként