WILGERMAIN Bois Barbare - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Bois Barbare - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Radianza - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Radianza - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN More Is More - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
WIL73838
"Abszolút rajongója, sőt, szerelmese vagyok Caravaggio festményeinek. Kevés más festő stimulálja úgy a képzeletemet, mint az ő sötét és drámai kompozíciói. Munkái előtt állva néha azt kérdezem magamtól: ha ez a festmény parfüm lenne, milyen illata lenne? Talán tökéletlenül, de ez egy illatos portré arról, amire gondolok, amikor egy Caravaggiót csodálok. A fény és sötétség visszhangja, két ellentétes erő egyszerre teremt kontrasztot és harmóniát, a nőiesség és a férfiasság táncol egymással a dobverésre vagy a parázs lágy pattogására. Az illat és a vászonra csöpögő fekete festék képe. Ez a parfüm egy igazi tour de force".
További Információ
MárkaWILGERMAIN
NemUnisex
AlapjegyPézsmamályva, Pacsuli, Vetiver
SzívjegyAkác, Bőr, Illatcserje, Rózsavíz
FejjegyClary zsálya, Davana
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Wilgermain egy luxus illatszerház, amelyet Francisco Gratacos parfümszakértő alapított. A Wilgermain a legigényesebb illatrajongóknak gondosan összeállított, kivételes illatokból álló kollekciót kínál, amely az illat témák széles skáláját hivatott felfedezni. A New York-i Williamsburg modernitásából és avantgárd légköréből, valamint a párizsi klasszikus kifinomultságából és életérzésből inspirálódva a Wilgermain biztosítja, hogy az eredetiség és a viselhetőség harmonikusan egyensúlyban legyen. Álma megvalósításához Francisco egy nagyszerű barátja, a világhírű parfümkészítő mester, Rodrigo Flores-Roux segítségét kérte. A közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Rodrigo többszörösen díjazott parfümkészítő, akinek nemzetközileg elismert, bestsellerré vált kreációi összetéveszthetetlen személyiségükről ismertek. A Wilgermain illatainak minden egyes részletét átgondoltan tervezték meg, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban kizárólag kézműves mesterek állítanak elő kör
WILGERMAINMore Is More -100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:WILGERMAIN Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.