Mancera

A journey to the edge of remote lands.

A Mancera márkáról

A Mancera márka a családi tudás és a luxusparfümök létrehozásának vágya nem mindenapi keverékét képviseli. A nemzetközileg elismert parfümtervező, Pierre Montale alapította a Montale niche parfümházat, és ez volt az a pillanat, amikor hivatalosan is megkezdődött az apa és lánya közötti együttműködés. A távol-keleti kultúrától és alapanyagoktól elvarázsolt apa a lánya művészi tehetségével gazdagította tudását. Amélie fotós, képzőművész és parfümrajongó, ami gyermekkorának nagy részét képezte. A grafikai tervezés keveredik az illattervezéssel, időtlen parfümöket alkotva.

Művészet az üvegbe zárva

Mancera a Nyugat és Kelet fúzióját, a múltba vezető kiszámíthatatlan utazást és a jövő vízióját képviseli. A márka parfümjei nemes és fényűző összetevőkből, ritka és értékes nyersanyagokból készülnek. Az Art Deco design iránti szenvedély ihlette őket. A híres duó 2008-ban dobta piacra első parfümjét, és azóta sem hagyta abba, hogy világszerte meglepje vásárlóit. A férfi, női és uniszex parfümökből álló kollekciókat azért hozták létre, hogy a modern és keleties illatok szerelmeseinek örömet szerezzenek. A Mancera márka mögött az a vágy áll, hogy létrehozzák az első olyan márkát, amely a keleti parfümök intenzív és nagyszerű összetevőivel gazdagítja a Nyugatot.

A Mancera kizárólag a legszebb alapanyagokat gyűjti össze mind a parfüm, mind a csomagolás esztétikájához - oud, rózsavíz, sáfrány, bőr, kávé és vanília. A luxus illatokhoz elegánsan megtervezett üvegek illenek. Az üvegpalackok kiváló minőségű üvegből készülnek a márka jól ismert színeiben - arany és fekete. A csomagolás francia esztétikája a perfekcionizmust, a luxust és a stílust képviseli. A Mancera parfümöket úgy tervezték, hogy Franciaország illata legyen, amelyet bárhová magaddal vihetsz.


Ajánlások

,,Imádom a Wild Leather , mert kifinomult, és tartalmazza a kedvenc illatjegyeimet - rózsa, ibolya. Tökéletes illatharmónia.''Dudás Gabriella
,,Imádom a Mancera parfümöket, mert citrusokat használnak, és minden alkalommal, amikor bármelyik parfümjüket használom, frissnek és nyáriasnak érzem magam, függetlenül az évszaktól.''Németh Éva
,,14 éve egyetlen parfümöt használok, és a Mancera parfümök hatására ennyi év után meggondoltam magam.''Boros Tamara

Hírességek Csarnoka

Mancera Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 31

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 31

Oldal
oldalanként