Mancera Wind Wood - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Wind Wood - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Cedrat Boise - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Cedrat Boise - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Black Gold - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA27371
A friss, fűszeres és aromás Mancera Black Gold 2017-ben jelent meg, mint egy Pierre Montale által kifejlesztett, szexi bőr illat férfiaknak. A kölni fejjegyei aromásak és fűszeresek levendulával, fahéjjal, szerecsendióval, citrusokkal és agarwooddal (oud). A középső szívjegyek: ibolya, rózsa, jázmin, pacsulilevél és tengeri jegyek. Az alapillat csípős, érzéki és meleg bőrrel, fás jegyekkel, pézsmával, vetiverrel és borostyánnal. A hűvösebb időben viselhető illat lágy, férfias, hosszan tartó és kifinomult.
További Információ
MárkaMancera
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Bőr, Fás illatjegyek, Fehér pézsma, Vetiver
SzívjegyPacsuli levelek, Tengeri illatjegyek, Rózsa, Ibolya
FejjegyFahéj, Nepáli oud, Szerecsendió
Illatborös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Black Gold 120ml EDP Man Fragrance Ferfi parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.