Costume National

Minimal, Chic and Rock'n'Roll.

A Costume National márkáról

A Costume National egy olasz divatmárka, amelyet két fiatal japán tervező alapított. A márka két, egymástól meglehetősen távol álló divatkultúra - a japán a maga minimalizmusával és a hibátlan minőséget kínáló olasz kultúra - fúziójának eredményeként jött létre.

Az olasz Costume National ház az egyszerűség tökéletes keverékét képviseli egy erős adag luxussal, így nem csoda, hogy ezek a parfümök kifinomult eleganciát és a mai modern stílust sugározzák.

Costume National - minimalizmus, sikk és rock&roll.

A Costume National parfümök a fényűző egyszerűségnek hódolnak, kis üvegbe csomagolva, kifejezetten úgy tervezve, hogy a praktikum és a luxus benyomását egyaránt keltsék. Az olasz márka parfümjeinek illatai a tisztaság és a titokzatosság legérdekesebb kontrasztjára emlékeztetnek.

A tiszta elemek és az olyan illatjegyek keveréke, mint a virágos, fűszeres és fás tónusok, könnyedén képesek az emberi érzékeket lenyűgözni, segítve a Costume National illatokat, hogy egyetlen lélegzetvétellel levegyenek a lábunkról.

Nyissa meg érzékeit egyetlen csepp Costume National férfi és női parfümökkel, és lopja el a show-t, bárhová is megy.


Ajánlások

,,Nekem az üveg minimalista kialakítása tetszik a legjobban, a minőséget csomagolják ebbe az egyszerű parfümbe... Több mint tíz éve használom az illatot.‘’Damu Richárd
,,A bergamott a kedvenc gyümölcsöm, ezért a Costume National a kedvenc parfümházam.‘’Varga Irén
,,El vagyok ragadtatva a Costume National parfüm citrusos alapjegyeitől, nagyon tartósak a bőrön, és évekig szívesen viselem őket.‘’Kelemen Szonja

Costume National Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 11

Oldal
oldalanként