Costume National J - Eau de Parfum Uniszex Illat

Costume National J - Eau de Parfum Uniszex Illat

Costume National Supergloss - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 30810.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CNA59064
A virágok királynője, a SUPERGLOSS rózsa a legszebb és legpirosabb virág az Édenkertben. Az érzékiség és a báj a SUPERGLOSS szíve. Az esszencia eredeti vörös színe találkozik a nőies lélek fukszia rózsaszínével, és a csábítás és a báj robbanását váltja ki. Ez a szépség még inkább megmutatkozik, amikor az illat a Costume National Scents ikonikus üvegében jelenik meg.
További Információ
MárkaCostume National
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A céget 1986-ban Ennio Capasa alapította Milánóban. A márkát letisztult Minimál, Sikk és Rock’n’Roll stílus jellemzi. A CoStume National stílusát egy félreérthetetlenül vékony és szexi sziluett jellemzi. A márkában összeolvad a nagyvárosi luxus, a kreativitás és az avantgárd álláspontja.
COSTUME SUPERGLOSS 50ML EDP Női parfüm Gyártó: Costume National Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.