MARGY`S

The luxurious skincare born in Monte Carlo

A Margy's márkáról

Margy's Monte Carlo alapítója és létrehozója

A Margy's Monte Carlo alapítója és megalkotója, Margie Lombard világhírű svájci szépségszakértő, aki több mint 30 éves bőrápolási tapasztalattal rendelkezik.

A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák, a Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés eredményeit.

A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.

A csillogó francia Riviéra ihlette Margie 1988-ban nyitotta meg első gyógyfürdőjét Monte-Carlóban, ahol megalkotta a díjnyertes, azonnali eredményekre épülő, öregedésgátló programját, amely azóta is a legelbűvölőbb monacói és világszinten élő klienseket vonzza. Exkluzív termékei és kezelései olyan luxusmárkákkal kötöttek partnerséget, mint a Peninsula, a Capella és a Morheus, City of Dreams.

Egy márka története

1988 Az első fürdő Monte-Carlóban

A francia Riviéra eleganciája és csillogása által inspirálva Margie 1988-ban megnyitotta első zászlóshajó spa fürdőjét Monte-Carlóban.

Ez volt a kezdete annak a koncepciónak, amely egy díjnyertes, azonnali eredményekre épülő anti-aging program volt, amely Monaco legcsillogóbb, legelbűvölőbb, legelbűvölőbb vendégkörét és a világ legelismertebb embereit vonzotta.

1995 Margy's Monte Carlo termékek

A Margy's Monte Carlo piacra dobja exkluzív termékcsaládját, amely Svájcban készült, erőteljes, forradalmi összetevőkből áll.

Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével a termékek a bőrünk minden összetevőjét tartalmazzák. Azáltal, hogy ezekkel az összetevőkkel feltöltik és erősítik a bőrt, az öregedés látható eredményei visszafogottak. A luxuskínálat a fejlett terápiás technikákkal kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek segítenek lassítani az idő múlását.


Ajánlások

,,Érzékeny bőröm van, és fontos számomra, hogy milyen termékeket választok az arcomra. Amikor hallottam, hogy a Performing Moisture krém megfelel az ilyen típusú bőrnek és a bőrpírra hajlamos bőrnek, ki kellett próbálnom, és segített rajtam. Egyszerűen megszünteti az irritációk és a külső tényezők minden típusát."Popovics Mariann
,,A T Zone szérumot naponta használom, reggel és este, miután megtisztítottam az arcom tonikkal. Segít, hogy a bőröm friss maradjon.''Szolnoki Ivett
,,Az 1-es testápolónak gazdag és nyugtató textúrája van, amit az arcom alapos megtisztítása után használok. Szeretem a hidratáltság érzését és a puhaságot, amit a bőrön hagy.''Keszthelyi Zsuzsa

Margy's Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 25

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 25

Oldal
oldalanként