Margy`s The Lotion no. 1 - Uniszex lotion

Margy`s The Lotion no. 1 - Uniszex lotion

Margy`s Collagen Firming - Uniszex testápoló krém

Margy`s Collagen Firming - Uniszex testápoló krém

Margy`s Lavender Oil - Uniszex testolaj

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
M62239
A franciaországi Provence-ból szüretelt és a Margy's Monte Carlo levendulaolajává desztillált, revitalizáló hatású. Nyugtató és pihentető, ez a gyönyörű illatú testolaj azonnal beszívódik, és megnyugtatja viselője érzelmeit.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY`S LAVENDER OIL 200ml - Unisex BODY OIL SKIN CARE Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.