Laboratorio Olfattivo

From a magical idea to the finest perfume

A Laboratorio Olfattivo márkáról

"Az istenek illatokat teremtenek, a férfiak parfümöket készítenek" - Jean Giono...

A Laboratorio Olfattivo története egy projekt története, amely 2009-ben született Daniela Caon és Roberto Drago niche parfümök iránti szeretetéből. A Laboratorio in Nero kollekcióhoz tartozó 23 Eau de Parfumból álló kollekció, amely a Nerotic, Vanhera, Sacreste és Nerosa parfümöket tartalmazza, valamint a Jean-Claude Ellena és Lucien Ferrero parfümkészítők által létrehozott Masters' Collection kollekciót. A Laboratorio Olfattivo a Room Fragrances 16 különböző illattal és testápolási termékek sorával is rendelkezik.

A tiszta kreativitáson alapuló projekt, ahol Roberto Drago, a márka kreatív igazgatója egyesíti a jelenleg a színtér legeklektikusabb orrának törekvéseit. Kreatív szikrákat és álomtöredékeket hoznak létre, amelyeket aztán a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít át.

Egy új parfüm létrehozásának oka sosem a piaci szükségszerűség, hanem a történet elmesélésének igénye... A hangjegyek, akkordok és az alkohol találkoznak a víziókkal, az utazásról való elmélkedésekkel, a másodperc töredékére felszabadult érzésekkel és a töredezett szenvedélyekkel, hogy a Laboratorio Olfattivo illatainak fő összetevőit alkossák.

A Laboratorio Olfattivo az Eau de Parfumot választotta alkotásainak kívánt koncentrációjaként, amely ideális közeg a szagképletek és nyersanyagok minőségének teljes körű értékeléséhez. Mivel nagyon egyedi összetételűek, "érzelmi élményeknek" tekinthetők, amelyek a szaglásunkon keresztül kelnek életre. Az illatok lineáris, könnyen fogható üvegben és egyszerű, mégis elegáns csomagolásban kerülnek forgalomba. A Laboratorio Olfattivo illatkollekciói tökéletes összhangot teremtenek a tartalom és a tartály között, a lehető legmagasabb színvonalat tartva fenn mind az illat, mind az összkép tekintetében.

A Laboratorio Olfattivo a világ 40 országában megtalálható. 2015 decemberében megnyitottuk első üzletünket Torinóban, a Via Mazzini 6-ban, 2019-ben pedig a Via Giolitti 5-ben a zászlóshajó üzletet, egy olyan helyet, ahol az ügyfelek tudása beleolvad a parfümök kínálatába, ösztönözve az új ötletek és projektek létrehozását. A Laboratorio Olfattivo üzleteibe belépve az ügyfél a felfedezés és a felfedezés egyedülálló élményét éli át a termékek sokféleségéből és a hely hangulatából eredő javaslatok sokaságán keresztül.


Ajánlások

"A Kashnoir minden alkalommal a keleti utazásokra és kultúrára emlékeztet. Azt mondanám, hogy ez egy aromás és energikus parfüm. Érzem a vaníliát, az éles koriandert, a bergamottot és a narancsvirágot. Egy pillanatra fahéjat is érzek. Hihetetlen!"Jova Dávid
"Egyszer olvastam, hogy a Tuberosis egy tisztelgés Scheherazade legendája és történetei előtt, minden alkalommal eszembe jut ez, amikor ezt az illatot érzem. A gyönyörű tuberózsa, elegáns és merész, édes fűszerekkel keverve olyan kombinációt alkot, amit ki kell próbálnod. Azonnal!"Cseh Anna
"Egy igazi felfedezés: Décou-Vert. Egyszerűen lélegzetelállító! A virágos és friss zöld jegyek élénk kombinációja nem minden parfümben érezhető. Az illat nagyon meglepő."Dénes Gabriella

Laboratorio Olfattivo Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 15

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 15

Oldal
oldalanként