Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53521
Vanhera: sötét vanília, egy váratlan illat, amely érdekes és homályos érzéseket idéz fel. Utazás a parfümériák egyik legikonikusabb jegyzete körül. Egy vanília parfüm, nem a szokásos vanília illat, ahol csak az édes jegyek vannak hangsúlyozva. Egy csata, egy konfliktus az összetevők között. A Vanherában a madagaszkári vanília abszolút próbálja megtalálni a helyét az összetevők univerzumában, amelyek el akarják nyomni. A Vanherát a bors, a kardamom és a fahéj fűszeres jegyei veszik körül, szinte ostromolják; a szantálfa és a kasmír meleg jegyei ölelik körül, és a karmafa, a timbersilk és a borostyán jegyei "foltozzák". Mindazonáltal a Vanília abszolút jelenléte felemelkedik és érezteti jelenlétét, meghódítva annak szívét és lelkét, aki megszagolja.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV VANHERA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.