Laboratorio Olfattivo Tantrico - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
LO53749
""Egy kellemes őszi estén, az aranyló fényben, a hidegben. hirtelen végigsöpört rajtam. A tél hajnalban ránk köszöntött. Kinyitottam a bejárati ajtót, megfordultam, hogy még egyszer utoljára megnézzem az utolsó ...a gumós virágok szárát, egy olyan nyár ajándékát, amely... és arra gondoltam, hogy reggel elmegyek és felszedem, hogy aztán... hogy még néhány napig megrészegüljek az illatától. Azóta, egy időben amikor a mesterséges fények reagálnak az éjszakára, a tuberózsa terjed a lágy hangján a jázmin, a szilva és a fűszerek illatát. Ez egy suttogás, mint egy szellő, amely nem fárad el. És minden éjjel, éjfél körül, elhalkul a hangja, hogy másnap ugyanezt a pillanatot várhassuk. Az illata olyan, mint az élete, programozott. Van valami ebben a virágban. Shéhérazade alakjában, amely minden éjjel elmeséli a menekülés történetét... a halál elől. Olyan jól csinálta, hogy a története, még mindig élve, parfümmé vált"""
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV TUBEROSIS EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.