Laboratorio Olfattivo Sacreste - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 57720.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53750
A spiritualitás vitathatatlan szimbóluma és a spiritualitás médiuma. kommunikáció a föld és az isteni között sokak számára. Ha a szantálfára gondolunk, nem tudunk nem utalni az érzékiségére, amely e nyersanyag és a bőr érintkezése során szabadul fel. A Tantricóban a szantálfa bársonyos jellegét a zsálya, a boróka és a ciprus aromás érintése csiklandozza, létrehozva egy olyan jus-t, amely tökéletes egyensúlyban van a diszkréció és az érzékiség között, amely azonnal a bőrhöz kötődik, tartós, de intim aurát teremtve.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV TANTRICO EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.