Laboratorio Olfattivo Miss_U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Miss_U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
LO53524
"A Sacreste egy másik parfüm tanulmányozásából született, amelyet már nyolc éve próbálok megvalósítani. Két évvel ezelőtt kaptam egy próbaillatot Luca Maffei-től, amelyet egy olyan füstölős jegy jellemzett, amelyet nagyon szeretek. Ezen a jegyen dolgoztunk, befejeztük és érzékletessé tettük, amíg eljutottunk a végső projekthez, amelyet teljesen megszerettem." Roberto Drago Egy összetett és gazdag formula, amelyet azért hoztunk létre, hogy hangot adjon két értékes tömjénjegynek, amelyek azonnal összekapcsolódnak a Cistusszal, az Elemivel és más fűszeres összetevőkkel, amelyek a fejjegyekben és a fás-pézsmás alapon jelennek meg. Egy érzéki és mély füstölő: egy karakteres parfüm.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV SACRESTE Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.