Laboratorio Olfattivo Sacreste - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Miss_U - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40170.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO071520
A Miss_U az érzékiség és az érintésekből inspirálódott ámbrás meleg fás vaníliás illat. Ha igaz, hogy a szépség az átélt élményekből fakad, ugyanúgy igaz, hogy a vágy, ami volt, túlmutat egyetlen pillanaton, és hagyja, hogy egy érzelem örökkévaló legyen. A Miss_ U célja, hogy a távollét érzelmét egy titokzatos és egyedi parfümben ragadja meg.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
AlapjegyGuajak fa, Pacsuli, Vanília
SzívjegyAmbroxan, Fahéj, Szecsuáni paprika
FejjegyBergamott, Tangerine/Mandarin
Illatfás, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
Laboratorio Olfattivo Miss_U 100ml Edp Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.