NISHANE

Inspired by the rooted traditions

Nishane márkáról

A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amelyet világszerte ünnepelnek a művészi parfümkészítés kivételes szemléletével. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből.

A NISHANE a gyökeres hagyományok, a modern látásmód és Isztambul kozmopolita struktúrája által inspirálva, amely oly sok civilizációt ölelt fel; a NISHANE készen áll arra, hogy egyedi és kifinomult illatokkal és a művészi kollekciók elegáns érintésével, a legnagyobb gondossággal tervezett művészi kollekciókkal jelezze az Ön és szerettei értékét. Ez az ajánlat az exkluzivitás érzésének egy gyökeres kultúrából eredő ajánlata.

A NISHANE büszkén mutatja be kollekcióit a világnak, és örömmel látja, hogy a parfümök szerelmesei világszerte végtelenül nagyra értékelik, ami a márkát a világ egyik leghíresebb, legelterjedtebb és legkelendőbb hiánypótló parfümmárkájává tette.

Minden NISHANE illat a különböző érzelmek és hangulatok tiszteletére készült, hogy biztosítsa az emlékezetes pillanatokat. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A "Collection Rumi", amelyet Mevlânâ Celâleddîn-i Rűmî idézetei ihlettek, a "Shadow Play Trilogy", amelyet a "Karagöz & Hacivat" néven is ismert hagyományos árnyjáték ihletett, a "Collection Imaginative", amelyet "A kis herceg" című novella ihletett, és a "No Boundaries Collection", amelyet úgy terveztek, hogy reményteli üzenetet adjon a világ népei közötti érzelmi határok lerombolásáról, a parfümökkel való történetmesélés példái. Nemcsak a NISHANE mesél történeteket ezekkel a kollekciókkal, hanem a kollekciókban szereplő illatok közül sokan "ikonikus illatként" kezdték meghatározni például a HACIVAT-ot, ANI-t, HUNDRED SILENT WAYS-t, FAN YOUR FLAMES-t.

A NISHANE jelentése jel vagy szimbólum. A NISHANE készen áll arra, hogy egyedi és kifinomult illatokkal, valamint a legnagyobb gondossággal tervezett művészi kollekciók elegáns érintésével jelképe (nişane) legyen annak az értéknek, amelyet Ön önmagára és szeretteire helyez.


Ajánlások

"Ha hozzám hasonlóan egész évben nyárias érzésre vágyik, az "Ege" a megfelelő választás. A frissítő zöld jegyek sokáig tartanak, és a mentás tónus igazi meglepetés. Mindig öröm viselni ezt a parfümöt.”Virág Szoboszlai
"Muszáj volt kipróbálnom a "Hundred silent ways"-t Nishane-tól, amikor olvastam, hogy ez az egyik legjobb niche parfüm 2016-ban. Nem bántam meg, és továbbra is ezt a parfümöt fogom vásárolni."Lana Orosz
"Hogyan írjam le Ambra Calabriát ... A bergamott és más zöld jegyek keveréke édes vaníliával kombinálva. Szeretem ezt az illatot, mert Olaszország és a tenger illatára emlékeztet. Különleges alkalmakra és mindennapi használatra is nagyszerű választás."Helga Kiss

Hírességek Csarnoka
 1. NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat
  NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat
  Rating:
  0%
  Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
 2. NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat
  NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat
  Rating:
  0%
  Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
 3. NISHANE Zenne - Uniszex Parfümkivonat
  NISHANE Zenne - Uniszex Parfümkivonat
  Rating:
  0%
  Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft

Nishane Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 39

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 39

Oldal
oldalanként