NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ambra Calabria - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ambra Calabria - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85410.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53968
A HUNDRED SILENT WAYS a legkedveltebb parfümök előtt tisztelegve jött létre. Egy csepp, és az ember úgy érzi, hogy viseli a valaha élt összes gyönyörű lélek vonzerejét. Egy csepp, és az ember úgy érzi, hogy viseli a valaha élt összes gyönyörű lélek vonzerejét. és csendben megosztja ezt mindenkivel, akivel találkozik. Készüljön fel a bókokra. - Az Extrait de Parfum termékcsalád két új tagjának egyike (2016). - Az év egyik legjobb újdonságaként mutatták be. - Fő ihletője: Rumi idézete - "Becsuktam a számat, és százszor szóltam hozzád némán." - Azonnal BESTSELLER lett, különösen a női vásárlók körében, akik szeretik a virágos virágokat, mint a tubarózsa édes vaníliával. - A HSW és a HACIVAT rétegezése az egyik legkedveltebb rétegkombináció a niche parfümök szerelmesei körében, és rengeteg YouTube-értékelés szól a erről.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE HUNDRED SILENT WAYS PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.