NISHANE Ege - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ege - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53975
A HACIVAT az elegancia, a kedvesség, a hozzáértés és a művészet szeretete előtt tiszteleg. Ananásszal és bergamottal indít , amelyek mögött a valódi fás jegyek állnak. Élvezze, hogy szeretik! - Az év egyik legjobb újdonságaként mutatták be a parfümírók Esxence-ben 2017-ben, amikor piacra dobták, és most a parfümök ÚJ KIRÁLYA. - Egy nagyszerű eau cypre, amely mindig elfogy a világon. - A visszajelzések szerint ez az illat állítólag a legünnepeltebb és legelismertebb illat. - Rendkívül addiktív és észrevehető. Ha valaki egyszer viseli a Hacivatot, kétségtelenül az ő jellegzetes illatává válik. Annak ellenére, hogy nagyon rövid idő telt el a bevezetése után, ez a mára a termékcsalád egyik legkelendőbb termékévé vált.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE HACIVAT PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.