NISHANE Fan Your Flames - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Fan Your Flames - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ege - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53985
Az EGE / ΑΙΓΑΙΟ az Égei-tenger - a Földközi-tenger egy hosszúkás öble, amely a görög és az anatóliai félsziget között helyezkedik el - történelmi jelentőségű, különösen az ókori Görögország civilizációja szempontjából, amely az Égei-tenger partvidékét és az égei-tengeri szigeteket lakta. Az égei-tengeri szigetek megkönnyítették a kapcsolatot a térség népei között, valamint Európa és Ázsia között. Az EGE / ΑΙΓΑΙΟ mottója: "A kék a szín, amely a legszebb álmaidra vágysz ebben a kék világban, és élvezd, hogy osztozhatsz a varázslatos kéken, függetlenül attól, hogy a látószög melyik részéből nézed." A kék a kék szín. Az EGE / ΑΙΓΑΙΟ illattal, amely az ANI-val 2019-ben elindított NO BOUNDARIES COLLECTION-hoz tartozik, mindenkit meghívunk, hogy a tenger és a mediterrán nyár legkellemesebb illatát közvetítve felidézze a legfeledhetetlenebb nyári vakációkat e zöld vízi illat viselésével.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE EGE PARFUM 100ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.