NISHANE Karagoz - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Karagoz - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ege - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ege - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Fan Your Flames - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85410.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI59075
A FAN YOUR FLAMES egy kellemes éjszakai kikapcsolódás szerettei társaságában. kókuszos shishát szívva, élvezve a kellemes beszélgetést, várva az eljövendő szebb napokat! Élvezze a jó hangulatot ésünnepelje az életet! - Az év egyik legjobb újdonságaként mutatták be a parfümírók - Fő ihletője: Rumi idézete - "Gyújtsd fel az életedet. Keress olyanokat, akik lángra lobbantják lángjaidat" - Fő ihletője: Rumi idézete - "Gyújtsd fel az életedet. Keress olyanokat, akik lángra lobbantják lángjait" - A visszajelzések és a megrendelések mennyisége alapján ez az illat állítólag az új bestseller a termékcsaládban. - Sok parfümíró állítja, hogy ez az illat a dohányalapú világklasszikus lesz.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE FAN YOUR FLAMES PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.