NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Fan Your Flames - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Fan Your Flames - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Karagoz - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53977
KARAGOZ egy tisztelgés a játékos élvezetek az élet, szellemesség, egyenesség és őszinteség előtt. Élvezze, hogy épp úgy észreveszik, mint a híres árnyjátékos karaktert, "Karagöz"-t. Vidám nyitány ananásszal és a gyógynövényekkel és a neroliból, jázminból és pacsuliból álló gazdag szívből érkező személyiség elvarázsolja. Vetiver, az agarfa és az ámbra az utolsó ecsetvonások, amelyekkel ezt a karaktert ábrázolják. - Egy igazán "látható" illat, akárcsak Karagoz karaktere. - Az év egyik legjobb újdonságaként mutatták be. - Az egyik legerősebb illat a páratartalom és a tartósság tekintetében.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE KARAGOZ PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.