The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore hírek

A Belodore bemutatja legnagyobb budapesti üzletét

Harmadik évfordulónk alkalmából a Belodore ünnepélyesen megnyitotta 13. parfümériáját Budapesten – ez az üzlet kiskereskedelmi portfóliónk legnagyobbik tagja, lenyűgöző 270 négyzetméteres területen. Új üzletünkbe páratlan vásárlási élmény részese lehet – az eklektikus tér, a lenyűgöző dizájn és a kedves és profi kiszolgálás.

 

A hónap márkája

Xerjoff

A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb nemzetközi életstílushoz a legluxusabb anyagokat ötvözze a régi világ kézművességének, a ritka nyersanyagoknak, és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb számban elérhető illatokat foglalja magába. Az évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását végző vezető nemzetközi kézművesek együttműködése.

 

Belodore hírek

Belodore Zágráb - Arena Centar

A Belodore örömmel nyitja meg újabb parfümériáját Zágrábban, ezúttal a népszerű bevásárlóhelyen - az Arena Centar Zagreb-ben. Mint egy olyan márka, amely a prémium illatok és magas minőségű kozmetikumok ismert szolgáltatója, boldogok vagyunk, hogy már van egy hűséges vásárlóbázisunk Horvátországban és a régióban. Az új parfümériával azt a célt tűztük ki, hogy több lehetőséget biztosítsunk a niche parfümök kedvelőinek, és új vásárlókat is megismertessünk kivételes szolgáltatásunkkal és termékeinkkel.


 

Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...