A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

 

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója vonzza a legtöbb figyelmet mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi oldalakon. A csodálatos üvegben rejlő illatvarázslat sóhajokat és tekinteteket egyaránt csalogat. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

 

Népszerű csábító illatok egyedi csomagolásban A Sea Star kollekció parfümjei az illatjegyek ellenállhatatlan kombinációjával és megjelenésükkel nagy figyelmet keltenek. A parfümök üvegét elegáns kidolgozás, és finom pasztellszínek díszítik, amelyeket egy tengeri csillag alakú arany kupak díszít. Annak az ötletnek köszönhetően, hogy az Atlantide parfümöt víztartályban árulják, a Sea Star kollekció minden üvegcséje vízálló, ami nagyon szokatlan a parfümök esetében.

 

Minden egyes darabhoz két gramm aranyat használtunk, amelyet kétszer kellett bevonni, hogy a víz alatt is megmaradhasson anélkül, hogy elváltozna. Így nem csoda, hogy ez a nagyszerű részlet, az arany tengeri csillag vonzza az embereket, és teszi ezt a Tiziana Terenzi kollekciót olyan figyelemreméltóvá.

 

Atlantide - a luxus szimbóluma A Sea Star kollekció legfényűzőbb illatát az Atlantide rejti. Nemcsak attól különleges, hogy egy víztartályban lapul a dobozban, hanem a hihetetlen, 750 eurós árával is kitűnik, ami nem jelent akadályt a hiánypótló parfümök legfőbb ínyencei számára, hogy élvezzék az illatot, amelyet ez a parfüm rejt.

 

Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...