Alexandre J - Art Deco kollekció

 

Az Alexandre J az Art Deco kollekció 100. évfordulóját ünnepli, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatkreációt dobott piacra. Ezeket a kreációkat a könnyebb és kényelmesebb élet ötletei ihlették, beleértve a bútorokat, az építészetet és a belsőépítészetet, az Alexandre J tiszteleg ennek az aranykornak.

 

Az akkori korszak jellemzőire támaszkodva ez a márka a legfinomabb nyersanyagokat, a merész, élénk színeket, az aranyozást dicsőíti, és minden kreatív és művészi energiáját beleadja alkotásaiba. Ehhez a különleges Art Deco kollekcióhoz az üvegek különleges kialakításúak, amelyek az 1920-as évek elejének bútoraira emlékeztetnek, amikor különleges lámpák díszítették a nagy szalonokat, ahogyan az Art Deco kollekció egyik üvege is egy cipzárt díszít. A kollekciót alkotó 6 illatkreáció a következő:

 

- The Majestic Jardin
- The Majestic Amber
- The Majestic Oud
- The Majestic Vanilla
- The Majestic Musk
- The Majestic Vetiver

 

A mesteri kollekció egyik kedvencének a The Majestic Jardin-t választanánk, amely tökéletes parfüm azoknak, akik szeretik a keleties illatokat. Illatában a cseresznyevirág, a fekete bors és a mandula illatos jegyei mellett a vanília, a vízipipacs és a cédrus aromái is megtalálhatók. Az 1920-as években Ázsia és a Távol-Kelet felfedezése ihlette.

 

Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...