Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

 

Megérkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka új és kifinomult illatai üzleteinkbe. Mostantól az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia is elérhető a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon. Az Acqua di Parma parfümök, amelyek az illatjegyek szokatlan kombinációival és egyedi csomagolásukkal világszerte meghódították az emberek szívét, mostantól két újabb illattal - Acqua di Parma Yuzu-val és az Acqua di Parma Camelia-val várják a márka kedvelőit üzleteinkben.

 

Acqua di Parma Yuzu - az illat, amely minden érzékszervet felébreszt. A ragyogó és energikus parfüm, amely a citrusfélék keserédes tónusait ötvözi, amelyek közül a legkarakteresebb a yuzu, egy kis, egyenetlen héjú grapefruithoz hasonló gyümölcs. A yuzu az egyik legritkább gyümölcs Japánban, és most az Acqua di Parma "aranygyümölcsét" képviseli. A csábító illat egyesíti a yuzu citrusfélék keserédes aromáját és frissességét. A bergamott, a lótusz, a mimóza, az ibolya a jázmin tónusaival kombinálva kényezteti és ébreszti fel az érzékeket. Keresse az illatot a Belodore parfümériákban!

 

 

Acqua di Parma Camelia - az eleganciát és presztízst sugárzó illat. Az Acqua di Parma Camelia parfüm kompozíciójában a kamélia, az egész Távol-Keleten imádott virág hihetetlen szépségét rejti. Ez a keleti rózsa a tisztaságot és a végtelen szerelmet szimbolizálja, és mindenkit elvarázsol szenzációs illatával. A virág elegáns illata a bergamottal, zsályával, magnóliával, jázminnal együtt kifinomult illatot és lenyűgöző parfümöt kínál.

 

Látogasson el a szerbiai, montenegrói vagy a magyarországi Belodore üzletekbe, és válassza ki az érzékeit legjobban megszólító illatokat.

 

Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...