RÓLUNK

Belodore – Rólunk

A legjobb, a legjobbaktól, a legjobbaknak – ez a mottónk, amit megalakulásunk óta követünk. Mi a Belodore-ban a művészetet, a kreatívitást és a különleges élményeket ünnepeljük, ezért is van, hogy vásárlóink nem termékeket vesznek, hanem műalkotásokat palackba zárva, niche parfümök formájában.

A Belodore 2019 Decemberében nyitotta meg kapuit a niche parfümök szerelmesei előtt. Később más országokba is elkezdett terjeszkedni, hogy a luxus és a különleges illatok máshova is eljuthassanak szerte a világban. Szerbiai üzletünk 2020 eleje óta fogadja vásárlóit.

Belodore – egy hely, ahol az érzékek a a luxus illatokon keresztül bontakozhatnak ki

A Belodore a kereskedelmi parfümök ellentétét képviseli, eltérő koncepciót alkotva a parfümök elõállításától és széles körű hozzáférhetőségétől, ami a niche parfümök jellemzõje. Belodore, a tágas üzleteiben lenyűgöző utazásra invitálja vendégeit a varázslatos illatok és az ellenállhatatlan szépség világába.

A Belodore csapata képzett szakemberekből áll, akik tudásukkal és kedvességükkel hozzájárulnak a parfüméria légköréhez. A presztízs és a művészet kapcsolata a legszebb módon képviseli Belodore szinonimáját. A Londonból, Milánóból, Párizsból, New Yorkból származó márkákat gondosan válogattunk ki, és az elegáns formatervezésükkel gyönyörűen díszítik parfümériáink polcait.

Tegyen kompromisszumok nélküli erőteljes benyomást, találja meg a kedvenc illatát, ami tökéletesen passzol bőréhez . A művészetek és illatok világa várja Önt parfüm oáziusnkban. Látogasson el a Belodore üzleteibe, és fedezze fel a különleges illatokat, amelyek luxust, szépséget és örömöt árasztanak.


Hírességek Csarnoka

A legjobbak legjobbjai a niche parfümök világából