Xerjoff 40 Knots - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff 40 Knots - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Luxor - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Luxor - Uniszex parfüm illat

Xerjoff 1861 Naxos - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE33737
Utazzon el Szicília szívébe a Naxos illattal, ahol a friss bergamott, a citrom és a levendula fejjegyei a fahéj, a méz és a kasmír inspiráló szívjegyeihez vezetnek. Ez a klasszikusan olasz illat az örökséggel átszőtt, de kortárs fordulattal rendelkező, ragyogó és friss levegőt áraszt. A dohánylevél, a tonka és a vaníliabab földes alapjegyei fás alaphangot adnak. A Naxos tisztelgés hazánk nagyszerűsége és csillogása előtt.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF 1861 NAXOS 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.