Xerjoff 1861 Naxos - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff 1861 Naxos - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff La Capitale - Uniszex parfüm illat

Xerjoff La Capitale - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Luxor - Uniszex parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 133250.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59384
Az ősi civilizációk közül az egyiptomi minden bizonnyal az egyik leglenyűgözőbb. Nagyságának jó példája Luxor városa. A Luxor by Xerjoff egy keleties és friss parfüm, amely egy olyan civilizáció pompáját idézi fel, amely még mindig elvarázsol minket formáinak, színeinek és festményeinek szépségével. A ceyloni fahéj, a bőr, a tömjén, az atlasz cédrus, a dohány és a mirha, az indonéz pacsuli, a kambodzsai és thai oud keveréke, az indiai cipriol és a kardamom együttesen teszik a Luxort egy olyan esszenciává, amely képes gazdagítani szaglóélményünket, új, stimuláló univerzumokba kalauzolva minket, egyre új, intenzívebb érzelmeket inspirálva.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF Luxor 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.