Xerjoff Luxor - Uniszex parfüm illat

Xerjoff Luxor - Uniszex parfüm illat

Xerjoff La Capitale - Uniszex parfüm illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE59304
" MODERN, MÉGIS ROMANTIKUS ÁTTEKINTÉS MOSZKVÁRÓL " A Moszkva városának és általában Oroszországnak szentelt La Capitale egy kifinomult parfüm, amely képes megörökíteni ennek a művészetben, történelemben és kultúrában gazdag, határtalan országnak a varázsát. És egyúttal Moszkva modernitását és romantikáját is ünnepelni, egy olyan metropoliszét, amely ezernyi különböző kerületből áll, amelyek együttesen egy gazdag és lenyűgöző város képét alkotják, amelyet sokszor ünnepeltek a nagy orosz költők szavai, Ivan Bunintól Alekszandr Blokon át egészen Alekszandr Szergejevics Puškinig.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF ERBA PURA 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.