Etat Libre d`Orange

There is a drop of Paris in every bottle.

Az Etat Libre d’ Orange márkáról

Az Etat Libre d’Orange-ot, mint niche parfümházat 2006-ban alapították Franciaországban azzal a céllal, hogy az embereknek egy teljesen új illatotokat kínáljanak az eddig megszokottaktól. Ez a különleges parfüm márka iróniával csiszolja a neveket az adott parfümhöz és felrázza az előítéleteket, ezzel felfedve az illatokban fellelhető új örömöket. Magasztos és finoman megkomponált illatos jegyek jellemzik a parfümöket.

Az Etat Libre d’Orange parfümházat Etienne de Swardt építette fel azzal a kívánsággal, hogy teljes szabadságot kínáljon a parfümök készítésében. Illatai azok számára készültek, akik valami újat, soha nem látottat akarnak, vagy ezelőtt nem szagoltak hasonlót. Parfümgyűjteményében az Etat Libre d’Orange olyan illatokat kínál, amelyeket férfiaknak és nők is egyaránt használhatnak.

Etat Libre d’Orange – Ambicíózus illatok, különleges parfümök

Az Etat Libre d’Orange illatház hires a nem mindennapi parfümökről, amelyek kétségtelenül megdöbbentik illataikkal és nevükkel az emebereket az egész világon. Rendkívül szokatlan aromája érdekelte, mindazokat, akik nem félnek az extravaganciától és eredeti illatukkal szeretnének kitűnni a tömegben.

Az eredeti ötlet, amellyel az alapító, Etienne de Swardt elindította ezt az érdekes illatmárkát, az volt a kívánság, hogy olyan illatokat kínáljon az embereknek a mindennapi életből, amelyeknek soha nem képzelik el az illatát vagy nem számítanak rá.

A luxusparfümök és a jól ismert illatok létrehozásakor az Etat Libre d’ Orange ház alapítója számos hírességgel és divattervezővel működött együtt. Együtt létrehoztak több tucat különféle illatot, amelyek az eredetiség szinonimáját jelentik a parfümvilágban.

Szokatlan név szokatlan illatokkal

Amikor Etienne de Swardt létrehozta az Etat Libre d’ Orange parfümházat, teljesen elvárt és normális várt, hogy ilyen érdekes nevet adjon neki és tisztelegjen szülőhelye és annak iránt, amit ez képvisel.

Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange rendkívüli szépségű és színű, felejthetetlen illatokkal és erős érzésekkel rendelkező ország volt. Nem meglepő, hogy ennek a parfümháznak a jegyei a szépsége, az egység és a szabadság.

Az Etat Libre d’Orange parfümjeivel különleges aurát teremthet maga körül, amely a tömegben kiemelkedik egyedi ellenálhatatlan illatával.


Ajánlások

,,Azért szeretem az Etat Libre d’Orange-ot, mert különböznek, hitelesek és bármikor felismerhetem az illatukat, ezért vagyok hűséges felhasználójuk. ‘’.Lara Nagy
,,Mindig is lenyűgöztek az üvegjei és a parfümök nevei, nem is beszélve a különleges illatokról – az igazi művészet ‘’.Dezso Lakatos
,,Nehéz leírni a parfümház illatainak szépségét – mindegyiket érezni kell és soha többé nem akarsz más parfümöt szagolni ‘’.Ervin Mészáros

Etat Libre d' Orange Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 22

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 22

Oldal
oldalanként