Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
ELDO35171
You or Someone Like You megtestesíti az igazi Los Angeles-i nőt, aki olyan, mint Anne Rosenbaum, hideg de ugyanakkor közvetlen. Egyszer idegen és távolságtartó, egyszer, pedig már a közelünkben érezzük. Egy igazi aromás-virágos-citrusos illat, amely elvarázsol és magával ragad. Frissessége és hideg illatjegyei elbűvölnek. Az ánizs,menta, grapefruit, bergamot és a zöldes jegyek alkotják az illat fejjegyeit. A virágos szívjegyet a rózsa csodás akkordjai alkotják és a fehér muszk zárja a sort és teszi tökéletessé az illatot. A parfüm életre kelt frissességével és csábitó vonzatával. Az ember jól érzi magát, ha viseli.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELD YOU OR SOMEONE LIKE YOU EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.