Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Rien Intense Incense - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Rien Intense Incense - Eau de Parfum Uniszex Illat

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 57400.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
ELDO35151
Egy illat, ami a szexualitást,az érzékiséget és a maszkulaitást ünnepli. A férfi test gyönyöreit, a maszkulin érzékiességét. Az illat fejjegyeit a citrom és aldehyd akkordok képezik. A birs levél, a galbanum és a fenyő jegyei alkotják az illat szívét. Zárásul a sáfrány, a bőr, a vaníllia, a muszk és a bors csipő és egyben meleg hatású illatvilága jellemzi. Egy előrahladott és nyitott gondolkodás mód, ami az illatot inspirálta.
További Információ
MárkaEtat Libre d`Orange
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
Amikor Etienne de Swardt megalkotta a parfümházát 2006-ban, természetes volt számára, hogy az Etat Libre d’Orange nevet fogja adni neki , tisztelegve ezzel szülőföldje elött. Dél-Afrikában az Etat Libre d’Orange, egy autonóm szuverén köztársaság volt, amely 1854-ben jelentette ki a Brit uralomtól való függetlenségét. A márka, ennek a függetlenségnek a nyilatkozatát szimbolizálja. Etienne, a saját forradalmának elindításaként hozta létre a parfümházát. Kihívó illatszereket szeretett volna megalkotni, olyanokat, amik kiemelkednek a gyümölcsök hagyományos korlátai közül. Elképzelt parfümöket, melyek dühösen felszabadítanak, és veszélyesen elcsábítanak. Lángoló, eltúlzott, tökéletes, néha botrányos, de mindig finom parfümök jellemzik a márkát, ami az élethez-szeretethez és a szerelemhez szól.
ELD TOM OF FINLAND EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Etat Libre D`Orange Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.