Tiziana Terenzi

The essence of the moment.

Tiziana Terenzi márkáról

A Tiziana Terenzi olasz családi parfümház világszerte az egyik legexkluzívabb niche parfümmárkává vált. Érdekes történelmével, készségeivel, tudásával és az egyedi és luxus termékek megalkotásának szenvedélyével nyerte el vásárlói szívét. A művészet által inspirálva és a pillanatnak élve alkottuk meg az egyedi illatú parfümöket, csábítóan illatos gyertyákat, szobafüszítőket és a legfinomabb porcelánból készült lakberendezési tárgyakat. Tiziana Terenzi cége az innováció, a művészet és a presztízs szimbólumává vált.

Három generáció és egy vállalat

A Terenzi család illatos utazása Olaszországban kezdődött egy családi gyár alapításával, amely illatos gyertyákat és viaszt gyártott. Kitartásuknak és ügyességüknek köszönhetően egy kézműves laboratóriumot is alapítottak, ahol a férfi parfümök első példányai kizárólag a szülőföldjükről, Olaszországból származó alapanyagokból készültek. A hagyományt generációról generációra adták tovább, és mindegyikük egy-egy személyes és művészi vonást vitt a családi vállalkozásba. Minden egyes termék a személyes érintést és a szerző személyiségét képviselte, ami a mai napig nem változott. Művészet az üvegben - szavak, amelyek a legjobban jellemzik a parfümházat.

"A jó dolgok azért szépek, mert szép, ha jól érezzük magunkat"

Ennek a háznak a parfümök megalkotásához az ihletet az érzelmek ábrázolására és megragadására irányuló véget nem érő törekvés adja. Az "én" folyamatos felfedezése és az élet teljes kiélése a lényege ezeknek az egyedi parfümöknek. Minden csepp a szívedben őrzött legszebb emlékeket hozza el, és elvisz a nem mindennapi illatos utazásra.

A Tiziana Terenzi parfümöket nem lehet minden alkalommal viselni - különleges eseményekre szánjuk őket, amikor vonzónak, erőteljesnek és fényűzőnek szeretnénk érezni magunkat. Az összetevők harmóniája megmutatja neked Olaszország legjobb részeit, és kiemeli a legjobbat belőled - a stílusodat, a személyiségedet, az őszinteségedet és a bölcsességedet. Az öt kiváló kollekcióból származó parfümök összekötik Önt legmélyebb érzéseivel.

A csomagolás modern designját Leonardo Da Vinci arányokra és tökéletességre való hajlama ihlette. Az üvegeket tiszta arannyal és a toszkán erdőkből származó legfinomabb fával díszítik és vonják be.


Ajánlások

,,Igazán lenyűgözött a Sea Star kollekció, de leginkább a design. Ezeknek a palackoknak a készítése és a rajtuk lévő részletek lenyűgözőek! Az aranycsillagok olyan óvatosan és gyönyörűen vannak elkészítve, hogy már csak az üvegek miatt is gyűjteném ezeket a parfümöket! A márka ismét bebizonyította, hogy elkötelezett az esztétika iránt!”Szabó Mariann
,,A Cassiopea-t szülinapi ajándékba kaptam, annyira gyönyörű! Az illata frissítő, merész és aromás, mégis valahogy púderes - édes, barackos illatú. Bármilyen alkalomra - mindennapokra és elegáns ruhakombinációkhoz is remekül illik. Az illat tartóssága biztosan elvarázsolja Önt!”Kelemen Emese
,,Véleményem szerint ez a legjobb parfüm a Terenzi márkától. Rendkívül kifinomult, kiegyensúlyozott és frissítő illat, erőteljes púderes-virágos aromával. Az üveg kialakítása mestermű - egy műalkotás, az Andromeda a kedvencem!”Teszenyi Rebeka

Tiziana Terenzi Vásárlása

Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 61

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Items 1-8 of 61

Oldal
oldalanként