Tiziana Terenzi Burdel Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Burdel Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Leo Extrait - Unisex Parfümkivonat

Tiziana Terenzi Leo Extrait - Unisex Parfümkivonat

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 325650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT45124
Assoluto Tyl Extrait De Parfum, a Draco csillagkép feltörekvő csillaga eléri azt a határt, amit még soha nem fedeztek fel, egyedülálló és teljesen új illatot valósítva meg. A muskusz értékes illatjegyei hangsúlyozzák és visszhangzanak az arany színű borostyánjegyeken, melyeket citrusfélék keltenek életre, de édesen kiegyensúlyoznak a virágok kecsességével és a vanília bőséges jelenlétével. Egy csillagos szimfónia, ami könnyedén siklik végig a testen, mint egy gyengéd simogatás, és lenyugtatja a bennünk élő gyermek lelkét!
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
Tiziana Terenzi Assoluto Tyl 100ml Parfum Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.